A sereghajtó DVTK látogat a MOL Aréna Sóstóba

Szombaton 17 órakor látjuk vendégül a miskolci alakulatot.

A DVTK a téli szünetet az utolsó helyen töltötte, Feczkó Tamás és Geri Gergely után pedig újabb vezetőedző, a horvát Zoran Zekic vette át a csapat irányítását. A téli felkészülési időszakban nagy volt a játékosmozgás Miskolcon, négyen távoztak (Florent Hasani, Rui Pedro, Vági András és Korbély Kristóf) tizen pedig érkeztek (Goran Milovic, Artur Pikk, Odise Roshi, Suljic Asmir, Diego Zivulic, David Vanecek, Alen Grgic, Marko Malenica, Luka Marin, Vinko Soldo)

Jól kezdte a tavaszi szezont a DVTK, a Vidi korábbi játékosa, Suljic Asmir csereként beállva győztes gólt szerzett az FTC elleni idegenbeli találkozón. A folytatás azonban nem sikerült már ilyen jól, Pakson, Felcsúton és Újpesten is vereséget szenvedett a csapat, míg hazai pályán a Budafokkal döntetlent játszott a DVTK, a Kisvárdát pedig 2-0-ra legyőzték Suljicék.

A MOL Magyar Kupában a Tarpa SC ellen harcolta ki a legjobb 16 közé jutást a DVTK, ahol majd a Mezőkövesd lesz a következő ellenfele a piros-fehéreknek.

A DVTK az eddigi 21 bajnoki mérkőzésén 23 gólt szerzett és 37-et kapott, a csapat legeredményesebb játékosa a 4 gólos Stefan Drazic.

Ezúton is felhívjuk figyelmeteket, hogy a szombat 17.00-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - DVTK bajnokit zárt kapuk mögött rendezzük meg, kérünk benneteket, ne induljatok el a mérkőzésre, mert nem fogtok tudni belépni a stadionba! Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvashattok, az M4 Sport-on és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

Author: Wéninger Ákos

Photo: molfehervarfc.hu

More news