ELLENFÉL-LES

A hazai pályán 100 százalékos Debrecen ellen nem lesz könnyű dolgunk

Kondás Elemér csapata három ponttal lemaradva, második helyen áll mögöttünk a tabellán. Négy otthoni meccsükön 16 gólt szereztek a piros-fehérek.

A DVSC a szezon eddigi hat mérkőzéséből négyet megnyert, egyszer játszott döntetlent, egyszer pedig kikapott. 18 gólt lőttek és ötöt kaptak, a megszerzett 13 ponttal a tabella második helyén állnak, mögöttünk. Az összes győzelmüket hazai pályán szerezték, tehát a Vidihez hasonlóan 100 százalékos mutatóval bírnak saját pályájukon. Ha csak ezeket a meccseiket vizsgáljuk, gólarányuk még félelmetesebb, 16-2. Az összes Loki-gól egyharmada született egyébként a mérkőzések első és kétharmada a második felében. Legeredményesebb góllövőik Szakály Péter és Volas Dalibor, mindeketten négyszer találtak be eddig.

Nyáron meglehetősen nagy játékosmozgás volt Debrecenben. A legnevesebb távozók között van az előző két szezon gólkirálya, Adamo Coulibaly (Lens), a sokáig meghatározó játékosnak számító Czvitkovics Péter (Puskás Akadémia FC), a korábbi Fradi-játékos Pölöskey Péter (PMFC), Luis Ramos (Chateauroux), Dajan Simac (Denzilsport) és a válogatott Varga József (Middlesbrough). Érkezett viszont többek között Dusan Brkovics (a Hapoel Haifától), Christian Bud (az FC Bihortól), L'Imam Seydi (a DVTK-tól), Vadnai Dániel és Zsidai László (az MTK-tól), valamint Dalibor Volas (a Mordovia Szaranszktól).

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news