NB III

A Budaörs győzött a rangadón

Hiába a második félidő mezőnyfölénye, a Vidi II nem tudott a hálóba találni, és kikapott hazai pályán.

Videoton FC II - Budaörsi SC 0-2 (0-1)

Videoton FC II: Mikola - Vachtler, Tar, Tamás, Jankovics (Farkas V. 37'), Károly, Papp, Varga, Sárközi, Nagy Zs. (Vincze V. 75'), Nagy Á. (Tóth M. 65'), Károly.

Gólszerző: Csengő (27'), Herczeg (90')

Sárga lap: Nagy Zsolt (51'), Károly (87') ill. Papp (79'), Madaras (89')

Rangadót játszottak az NB III Duna-csoportjában, a forduló előtt a harmadik helyen álló Budaörs látogatott a Vidi II otthonába. A találkozó első perceiben látszott, hogy tartanak egymástól a felek. Csapatunk játékosai talán túlságosan is tisztelték az ellenfelet, az előző fordulókkal ellentétben ezúttal nem tudtunk ritmust adni a mérkőzésnek, majd a félidő közepén elkerülhető gólt kaptunk. Az oldalvonal és a felezővonal találkozásának közeléből Csengő három hazai játékos gyűrűjéből lépett ki, és egészen a kapunkig vezette a labdát.

A második játékrészben nagy mezőnyfölényben játszottunk, de eget rengető helyzetet nem sikerült kidolgoznunk. Néhány perccel a befejezés előtt a vendégek 16-osán belül szabálytalanság történt, ám a bíró továbbot intett, valószínűleg rosszul döntött, így nem kaptunk meg egy jogosnak látszó büntetőt. Ahogy pedig lenni szokott, kitámadtunk, és a meccs végén a vendégek egy gyors kontrával végleg eldöntötték a három pont sorsát.

Egy szép sorozatot zártunk le a mai vereséggel. Természetesen nem vagyunk boldogok, de azt hiszem, hogy nincsen nagy baj. Ugyan minden meccset meg akarunk nyerni, de ha csak minden hatodik meccsen kapunk ki, az nem olyan rossz. Ma a két csapat közötti minimális különbséget a rutin jelentette a Budaörs javára.

Author: Gyurina Zsolt

Photo: vidi.hu

More news