443 perce érintetlen a születésnapos Kovácsik Ádám hálója

A felnőttek közt ez kapusunk személyes rekordja is egyben - a szezonrekordhoz azonban még 168 percet kell lehoznia kapott gól nélkül.

A Vidi utoljára február 18-án, az Újpest elleni bajnoki 7. percében kapott gólt, azóta az FTC, a Honvéd, a DVTK és a Paks játékosainak sem sikerült bevenniük a kapunkat. Az idei szezonban ez a második leghosszabb góltalansági sorozat. Nem kis meglepetésre ennél hosszabb ideig csak a sereghajtó Gyirmót hálója maradt érintetlen, a Vidi korábbi Magyar Kupa-győztes hálóőre, Sebők Zsolt 611 percig óvta meg a Gyirmót kapuját a góltól a 6. és a 12. forduló között. 

A szezonrekordhoz tehát még 168 percig mindenképp "le kell húznia a rolót" Kovácsiknak, azonban azt elárulta kapusunk, hogy a felnőttek közt ez a mostani 443 kapott gól nélküli perc a személyes rekordja.

Bízunk benne, szombat este elmondhatjuk, hogy már 533 perce érintetlen csapatunk hálója, jövő héten szerdán pedig éppen a szezonrekordot jegyző Gyirmót otthonában dönthetjük meg a 2016/2017-es NB I-es góltalansági rekordot.

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news