"Pontosan szeretnénk befejezni az őszi szezont"

Hartyáni Gábor csapatához a bajnoki tabellán harmadik helyen álló Kozármisleny látogat szombaton délután.

"Újabb nehéz feladat vár ránk szombaton, hiszen egy jó erőkből álló, masszív csapat látogat hozzánk. Nem véletlenül áll a Kozármisleny a harmadik helyen, egész ősszel kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottak. Nálunk sajnos sérülés miatt nem játszhat Máté, de Margitics is úgy fog pályára lépni, hogy nincs 100%-os állapotban, ő is kisebb sérüléssel bajlódik. Azon még gondolkodom, hogy ki kezdjen a balhátvéd poszton, az azonban biztos, hogy Máté mellett Soós sem léphet pályára, ő az előző fordulóban begyűjtötte az ötödik sárgáját, ezért el van tiltva. Az első csapatból három mezőnyjátékos, Apostolopoulos, Szolnoki és Nagy Dani fog pályára lépni. Szeretnénk szépen befejezni az őszi szezont, célunk az hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk a Kozármisleny ellen." - nyilatkozta honlapunknak Hartyáni Gábor.

Íme a tervezett kezdőcsapat:

Pajovics - Margitics, Papucsek, Apostolopoulos, Farkas N. (Jankovics) - Macsicza - Szolnoki, Király - Nagy, Babos, Baracskai

Csere: Somodi, Farkas V., Balog, Orbán

A szombati mérkőzésről honlapunkon online-közvetítést olvashatnak szurkolóink. A közvetítés a mérkőzés kezdete előtt 1 órával indul!


Author: Wéninger Ákos

More news