Zöldesi Illés: “Megtaláltam a helyem a Vidinél”

Fiatal kapusunk remekül védett az osztrák élvonalban szereplő Admira Wacker ellen.

“Őszintén megvallva, nem számoltam, hogy hányszor kellett hárítanom az Admira ellen, annak örülök, hogy sok dolgom volt. Nagyjából fél éve igazoltam ide, mondhatom, hogy jól érezem magam a csapatnál. Az első időszak kicsit nehéz volt, mert máshol csináltam a felkészülést, de utána két hétig nem tudtam csapattal edzeni, késve csatlakoztam be az itteni munkába. Ezt követően viszont sikerült gyorsan felvennem a ritmust és úgy gondolom, hogy megtaláltam a helyem a Vidinél.”

A 18 esztendős utánpótlás-válogatott kapus a DVTK-tól érkezett a nyáron, de edzője és kapustársai is segítették a beilleszkedésben, emellett azt is megtudtuk tőle, hogy közeli célja bekerülni az U19-es Eb-selejtező elitkörére készülő válogatott szűk keretébe.

“Korábban nem ismertem a kapustársaimat és Brockhauser Istvánt sem, de nagyon gyorsan befogadtak, mindenki segített. Szerintem jó közösséget alkotunk és minőségi munkát végzünk így együtt. Ami a válogatottat illeti, természetesen szeretnék bekerülni abba az U19-es keretbe, amelyik márciusban az Eb-résztvételért játszik majd az elitkörben.”

Author: Vidi.hu

Photo: vidi.hu

More news