Világsztárok is megnézik a Vidi - Genk EL-meccset

Nem csupán a szurkolók várják nagyon a csütörtöki, Genk elleni meccsünket, hanem a magyar sportélet meghatározó alakjai is. Itt lesz például az MKB Veszprém teljes férfi kézilabdacsapata.

Nagy öröm számunkra, hogy a szurkolók mellett a magyar sporttársadalom is nagyon várja a Genk elleni mérkőzésünket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy elfogadták meghívásunkat az MKB Veszprém férfi kézilabdázói, és a Sóstói Stadionban szurkolnak majd csapatunknak a továbbjutásért. A gesztus egyébként kölcsönös, hiszen csapatunk szintén meghívást kapott a veszprémiek következő BL-mérkőzésére.

A tizenöt NB I-es klubból 10, valamit több NB II-es és NB III-as klub illetve több utánpótlás-akadémia játékosai és képviselői is ott lesznek a csütörtök esti Európa Liga-mérkőzésen. 

Vendégünk lesz továbbá Gyurta Dániel, olimpiai arany- és ezüstérmes, kétszeres világ- és Európa-bajnok magyar úszó, az MLSZ utánpótlásedzői, illetve a székesfehérvári egyesületek, a SAPA Fehérvár AV19, az Alba Fehérvár és a Cornexi-Alcoa vezetői.

Címlapfotó: MKB Veszprém

Author: Vidi.hu

Photo: vidi.hu

More news