HETI BEHARANGOZÓ

Újabb szuperrangadó vár ránk a héten

Előtte azonban még Ligakupa-meccset is játszunk Pakson. A Vidi II egy szerdai felkészülési találkozóval hangol a szombati, Rákosmente KSK elleni idegenbeli bajnokijára.

Ligakupa, E-csoport, 2. játéknap
2013. szeptember 10. (kedd), 16.30: MVM Paks - Videoton FC

Az idei Ligakupa-sorozat második körében Paksra látogatunk. A házigazdák, hozzánk hasonlóan győzelemmel kezdték a küzdelmeket múlt héten. Míg mi a Dunaújváros ellen nyertünk magabiztosan 3-0-ra, ők a Kozármislenyt verték 4-2-re. Horváth Ferenc csapatával néhány hete bajnoki meccsen is megmérkőztünk, akkor 4-1-re győztünk Sóstón.

OTP BANK Liga, 7. forduló
2013. szeptember 15. (vasárnap), 16.30: DVSC - Videoton FC
(TV: M1)

Az ősz harmadik, a tabellára tekintve a legnagyobb szuperrangadója következik vasárnap délután, ezúttal a Debrecen otthonában. A hajdúságiak a második, mi az első helyről várjuk a rangadót, a két gárda között három pont a különbség. Legutóbb az előző szezon 27. fordulójában játszottunk a Nagyerdőben, és bár Torghelle Sándor góljával vezettünk, végül 2-1-re kikaptunk. Utoljára egyébként több mint 12 éve, 2001 júliusában, Bekő Balázs bombagóljával tudtuk legyőzni a DVSC-t bajnoki meccsen idegenben.

Nemzetközi barátságos mérkőzés
2013. szeptember 11. (szerda), 11.00: Videoton FC II - Al-Shahania SC (katari)

A katari másodosztályban vitézkedő Al-Shahania ellen játszik felkészülési mérkőzést a Vidi II szerda délelőtt Székesfehérváron.

NB III Közép-csoport, 5. forduló
2013. szeptember 14. (szombat), 16:30: Rákosmente KSK - Videoton FC II

Két győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mérlege eddig a Vidi II-nek az NB III Közép-csoportjában, ezzel a tabella ötödik helyén áll, az RKSK két ponttal kevesebbet gyűjtve a tizedik. Egy esetleges sikerrel és az előttünk álló csapatok botlásával akár a második helyre is feljöhetünk az 5. forduló után.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news