Több mint 150 kg adományt gyűjtöttek szurkolóink - köszönjük!

A Sóstói Stadiont búcsúztató Videoton FC - Paksi FC mérkőzés előtt szervezett közös gyűjtést a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Vidi.

Klubunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen ismét adománygyűjtést szervezett a rászoruló székesfehérvári családok gyermekei részére, ezúttal a stadionbúcsúztató Vidi - Paks bajnoki előtt. Az év utolsó mérkőzésén több mint 150 kg adományt gyűjtöttek össze szurkolóink. Társasjátékokat, plüss figurákat, építőjátékokat, könyveket és sporteszközöket is vittek a meccsre érkezők a Szeretetszolgálat sátrához. A Vidi ajándékait Stopli adta át, és a vendég Paksi FC sem érkezett üres kézzel, rengeteg mesekönyvet hoztak magukkal.

A Videoton FC és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat eddigi legsikeresebb közös gyűjtőakciója volt a december 12-ei. Köszönjük szurkolóinknak, hogy hozzájárultak az akció sikeréhez, és ajándékaikkal boldogabbá tették számos nélkülöző gyermek karácsonyát!

A Vidi - Paks összecsapás előtt egyébként a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Sport Egyesület fiatal focistái kísérték be a pályára a játékosokat.

 

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news