EURÓPA LIGA

Már csak 590 jegy van a ma esti Európa Liga-mérkőzésre

Amennyiben marad belépő, lesz helyszíni jegyértékesítés, de javasoljuk szurkolóinknak, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, így a helyszíni jegyárnál kedvezőbben, a sorban állást elkerülve juthatnak hozzá. 

Gyorsan fogynak a jegyek a hazai és semleges szektorokba a ma 20.30-kor órakor kezdődő - FC Midtjylland elleni - EL-selejtezőre a Pancho Arénába. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy helyszíni jegyértékesítés csak abban az esetben lesz, amennyiben marad belépőjegy, ezért javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, így a helyszíni jegyárnál kedvezőbben, a sorban állást elkerülve juthatnak hozzá. 

Arra is felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a pályarendszabályok értelmében a rendezvényre tilos esernyőt bevinni.

* Amennyiben bemutatja a Q1 és Q2 jegyét a VidiShopban, úgy negyedáron vásárolhatja meg belépőjét a Q3 mérkőzésre. Egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani, és a jegy kizárólag a korábbi belépő tulajdonosának nevére szólhat.
** Amennyiben bemutatja a Q1, Q2 és Q3 jegyét a VidiShopban, úgy féláron vásárolhatja meg belépőjét a PLAYOFF meccsre. Egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani, és a jegy kizárólag a korábbi belépő tulajdonosának nevére szólhat. 
 

FONTOS
Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy érdemes belépőjegyeiket megőrizni, hiszen az EL későbbi mérkőzéseire hatalmas kedvezményt kaphatnak, ha vásárláskor bemutatják a korábbi fordulók belépőit!


Ha nincsen még jegye a mérkőzésre, elővételben az alábbi módokon vásárolhatja meg:

Szurkolói kártya nélkül:

  • Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig.
  • A Pancho Aréna pénztárai a meccsek előtt 2 órával nyitnak, így amennyiben marad jegy, a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra klubkártya felmutatása nélkül, de javasoljuk, hogy váltsák meg elővételben belépőjüket!

Szurkolói kártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy vidis klubkártyával a Vidi hazai szektoraiba, vendég klubkártyával a vendég szektorokba, MLSZ futballkártyával pedig a semleges (4J) szektorba lehet jegyet váltani.
  • Fehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Jegyvásárlás székesfehérváron - TEX partnerek
 

AUCHAN SZÉKESFEHÉRVÁR Székesfehérvár, Holland fasor 2. (H-Szo: 06-22)

AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P: 8-15:30)

BOLLA TRAVEL UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Rákóczi u. 2. (H-P: 9-17)  

FEHÉRVÁRI AJÁNDÉKBOLT ÉS JEGYIRODA Székesfehérvár, Oskola u. 2. (H-P: 9-18, Szo: 9-13)

IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)

NECKERMANN UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Kossuth utca 13. (H-P: 9-18, Szo:9-13) 

PANNON LAPOK TÁRSASÁGA Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)

PREMIER SZERVEZŐ IRODA Székesfehérvár, Károly János u. 2. (Távirda folytatása) (H-P: 9-18)

WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

A mérkőzés napján a minél gyorsabb beléptetés érdekében, érdemes időben elindulni, és lehetőleg kapunyitásra megérkezni, mivel a bejutás a megszokottnál várhatóan több időt vesz majd igénybe.

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news