Szurkolói infók a Nõmme Kalju FC elleni hazai EL-selejtezőre

Július 20-án csütörtökön, 21 órakor fogadjuk az észt együttest a Pancho Arénában.

Csapatunk az Európa Liga első selejtezőkörében a máltai Balzan FC-t búcsúztatta 5-3-as összesítéssel. A második selejtezőkörben az egyszeres észt bajnok és egyszeres kupagyőztes Kalju FC az ellenfelünk. Az első mérkőzésen Tallinnban magabiztos 3-0-ás győzelmet szereztünk. A visszavágót csütörtök este 21 órakor rendezik a Pancho Arénában.

De jó újra hallani, zúg a hajrá, Vidi!" - és zúgjon újra a Vidi-induló a Pancho Arénában a Vidi - Kalju FC mérkőzésen is, de ne csak hangorkán, hanem látványos sálerdő is fogadja a csapatot a bevonuláskor. A feladat egyszerű: amikor a Vidi-induló felhangzik a Pancho Arénában, és a kijelzőn megjelenik a „Sálakat fel!” mondat, emeljék magasba az Önöknél lévő Vidi-sálakat, hogy így üdvözöljük a pályára lépő csapatunkat. Csütörtök 21 óra előtt pár perccel tehát zúgjon minden torokból a "Hajrá, Vidi!”, és sálakat fel!

2017/2018-as EL szurkolói sál kapható a VidiShopban (Székesfehérvár, Piac tér 4.) valamint a Pancho Aréna 1C szektora előtt kihelyezett ajándékboltban. Online pedig ide kattintva rendelheti meg az Európa Liga sálat!

Az összes Európa Liga-selejtező (beleértve a 4. kört, vagyis a rájátszást is) a Pancho Arénában kerül megrendezésre!

Elővásárlási lehetőség - Őrizze meg jegyét, érdemes!

Azon szurkolók számára, akik az 1. és 2. selejtezőkörre is megvásárolták jegyüket, továbbjutás esetén elővásárlási lehetőséget biztosítunk 5 napig, így biztosan lesz helyük a harmadik selejtezőkörre is, melyet a francia Girondins Bordeaux ellen játszunk.
Ebben az 5 napban csak az első két hazai EL-mérkőzésre jegyet vásárló szurkolóink tudnak belépőt vásárolni, és csak személyesen a VidiShopban!

Jegyinfók a második selejtezőkörre

Európa Liga-selejtező (Q2) JEGYÁRAK Elővételben vagy online Mérkőzésnapon a helyszínen
Teljes árú 1400 2800
Kedvezményes (hölgy, nyugdíjas, diák) 700 1400
Gyerek, 14 év alatt 500 1000

 

Őrizzék meg jegyeiket, érdemes!

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a 2017. július 20-án, 21.00-kor kezdődő Kalju FC elleni találkozóra, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Jegyvásárlás:

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje.
  • Fehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.
  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók
  • a Pancho Aréna pénztárai az Európa Liga meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség lesz klubkártya felmutatása nélkül a belépők megvásárlására, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!
  • Klubunk csak névre szóló jegyet értékesít a hazai EL selejtező mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket!

Az Európa Liga mérkőzéseire a fenti jegyárak a hazai szektorban található helyekre érvényesek. Az online és TEX partnereknél történő elővételi vásárlás során a hazai szektorokba vidis klubkártya, a 4J (semleges) szektorba MLSZ futballkártya vagy más csapat által kibocsátott szurkolói kártya szükséges.

Szektorok

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az RBD szektorában (2E és 2D) az ultrák állva szurkolnak, és különböző szurkolói kellékeket is használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák). Azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, alkoholmentes sör, sütemények, szendvicsek) várjuk szurkolóinkat!

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A legegyszerűbben a 811-es úton Lovasberény, Vértesacsa és Alcsútdoboz érintésével juthatnak el szurkolóink a Pancho Arénához (8086 Felcsút, Fő utca 176.). Személygépkocsival utazóknak ezt az útvonalat, illetve a Sportcsarnok melletti parkolót javasoljuk igénybe venni. 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg belépőjegyeiket! 

Különjáratok  

A csütörtök esti Európa Liga-mérkőzésre klubunk a piros és a kék vonalon is indít szurkolói buszt. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával július 19-én 16 óráig.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak július 20-án, csütörtök 19:30-kor, a gyülekező 19:15-től lesz. 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

 

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news