Szurkoljon a Vidinek a helyszínen a Ligakupa döntőjében!

Már kaphatók Székesfehérváron a szerdai mérkőzés belépői.

A Ligakupa történetének ötödik döntőjét rendezik meg szerdán délután 17.30-kor Kecskeméten. Az első két szezonban csapatunk diadalmaskodott a sorozatban, először a DVSC-t, majd pedig a Pécset legyőzve. Ezt követően két alkalommal a Paks és a DVSC jutott a döntőbe, mindkét csapat 1-1 alkalommal hódította el a Ligakupát. Szerdán tehát harmadszor emelhetik a Ligakupa serlegét a magasba játékosaink, amennyiben sikerül legyőznünk hazai pályán a Kecskemétet.

Érdekesség, hogy egy éven belül ez lesz a harmadik döntőnk az alföldi csapat ellen. Tavaly májusban a Magyar Kupa döntőjében 3-2-es vereséget szenvedtünk, majd pár hónappal később a Szuperkupát megnyertük a Széktói Stadionban.

A Ligakupa döntőjére kétféle jegyet (ülőjegyet és állójegyet) vásárolhatnak a Vidi szurkolói. Az ülőjegyek egységesen 1000 Ft-ba kerülnek, míg az állójegyekért 500 Ft-ot kell fizetni. A belépőket hétfőtől szerda délig lehet megvásárolni a VidiShopban (H.-K. 10-17, Sz. 10-12) és a Premier jegyirodában (H.-K. 9-18, Sz. 9-12)

Szintén a Ligakupa döntőjével kapcsolatos fontos információ, hogy klubunk erre a mérkőzésre nem indít szurkolói buszt.

Author: Wéninger Ákos

More news