Szuperrangadó féláron!

Egy hét alatt három Vidi-meccsre belépőt vásárolni komoly anyagi nehézséget jelenthet, ezért klubunk vezetése úgy döntött, hogy a Basel elleni meccs jegyének bemutatásával féláron tekinthető meg vasárnap a DVSC elleni rangadó.

Rengeteget jelent csapatunknak a Sóstói Stadion csodálatos közönsége, és szeretnénk, ha a tőlük jövő támogatás a jövőben is kitartana. Az egymást érő Európa Liga-, bajnoki- és Ligakupa-meccsek (jövő héttől pedig pluszban a Magyar Kupa) egyrészt hatalmas örömet jelentenek minden szurkolónak, hiszen a játékosok és a klub munkatársai ezért dolgoznak évek óta, másfelől viszont tudjuk, sokaknak hatalmas anyagi megterheléssel is járnak, ezért klubunk vezetése úgy döntött, aki a DVSC jegy vásárlásánál bemutatja a Basel elleni belépőjét, féláron tekintheti meg a szuperrangadót. Klubunk így szeretné megköszönni az eddigi biztatást és egyben arra ösztönözni mindenkit, hogy a soron következő nagyon fontos bajnokin is segítsék csapatunkat. A vasárnapi mérkőzésen egyébként - a készlet erejéig - minden kedves szurkolónk vendégünk lesz egy forró teára is!

Jegyinfó

JEGYÁRAK   VIDI - DVSC (ha bemutatja a Vidi - Basel meccsbelépőjét)
MOL Tribün E F G I szektorok J szektor VENDÉG
Teljes Kedvezményes Teljes Kedvezményes Teljes Kedvezményes -
1500 750 900 500 800 400 -
VidiClub tagoknak (a teljes árú jegyek)
1100 650 550 -

(A táblázatban szereplő jegyárak csak a Videoton FC - DVSC NB I-es mérkőzésre érvényesek, abban az esetben, ha bemutatja a csütörtöki Vidi - Basel meccsbelépőjét!)

Ha szeretné elkerülni a sorban állást, vásárolja meg belépőjét elővételben! FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy péntekig csak a Tourinformban teheti ezt meg, pénteken, szombaton és vasárnap pedig már a megszokott helyeken is!

Amennyiben az online-vásárlás mellett dönt, minden jegy árából 10%-ot elengedünk. Online bármikor megveheti a belépőjét, azonban itt nem lehet érvényesíteni az 50%-os kedvezményt.

Utazási infó

Vasárnap 16.30-kor fogadjuk a bajnok DVSC-t a Sóstói Stadionban. A találkozóra ezúttal is ingyenes szurkolói buszokkal utazhatnak drukkereink a városon belül. A két busz 15.30-kor indul a Sóstói Stadion irányába, a mérkőzés után 18.40-kor pedig vissza.

A buszok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza


A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

Büfé

Vasárnap a Sóstói Stadionban tizenegy büfé, három sörpont és öt hot-dog-árus szolgálja majd ki kedves szurkolóinkat. Büféinknél - a készlet erejéig - a mérkőzés ideje alatt kérhet egy forró teát.

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news