Sajtótájékoztató, majd edzés volt az Ararat elleni találkozót megelőző nap programja

Az újságírók kérdéseire vezetőedzőnk, Szabics Imre és kapusunk, Kovácsik Ádám válaszolt.

Szerda délután a MOL Aréna Sóstóban tartott sajtótájékoztatót csapatunk vezetőedzője, Szabics Imre, valamint kapusunk, Kovácsik Ádám.

Vezetőedzőnk kiemelte, hogy a felkészülést a válogatott játékosaink nélkül kezdtük ugyan el, azonban minden labdarúgó nyári teljesítményével elégedett. Az ellenfelünket alaposan feltérképezte a szakmai stáb, összesen tíz egykori és jelenlegi válogatott játékos van az örmény együttes keretében, amely a nyáron nagy változásokon ment keresztül. Szabics Imre azt is elárulta, hogy a játékosokat a legjobb tudása szerint készítette fel a szakmai stáb a csütörtök esti találkozóra. 

"Száz százalékos állapotban érzem magam, a sérülésem szerencsére már a múlté, egyáltalán nem foglalkozom vele. Minden nemzetközi meccs nehéz, így a csütörtök esti is az lesz, de mindenképp győzni szeretnénk hazai pályán. Természetesen van bennem bizonyítási vágy, emellett azonban élvezni szeretném a játékot, hiszen nagyon régen játszottam tétmérkőzést" - fogalmazott a sajtótájékoztatón csapatunk kapusa, Kovácsik Ádám.  

A sajtótájékoztatót követően, 17.00 órától Sóstón edzett a MOL Fehérvár FC, melynek az első 15 perce volt nyilvános. Csütörtökön este 20 órától a MOL Aréna Sóstóban látjuk vendégül az örmény Ararat Yerevan együttesét az Európa Konferencia Liga első selejtező körének első mérkőzésén. 

Author: Wéninger Ákos

Photo: molfehervarfc.hu