RÓLUNK ÍRTÁK

Négy játékosunk a forduló válogatottjában, Joan Carrillo a forduló edzője

Gyurcsó, Kovács, Nikolics és Feczesin játékát is méltatja a csakfoci.hu.

Az ötödik forduló után is összeállította a sportoldal a hétvége legjobb csapatát, amibe ezúttal négy Vidi-játékos került be, Gyurcsó Ádám, Kovács István, Nikolics Nemanja és Feczesin Róbert. A hét edzője Joan Carrillo lett.

"Az idei szezonban újra úgy játszik, ahogy azt mindenki elvárhatja tőle. Szerzett egy szép gólt, majd a végén adott egy gólpasszt Feczesinnek" - írják Gyurcsóról. 

"Kovács István talán élete formájában futballozik. Végig gólra törően játszott, pályafutása során először duplázott az NB I-ben" -  fogalmaztak Kokóról.

A sportoldal szerint "Nikolics eddig minden fordulóban gólt szerzett, nem volt ez másképp az MTK ellen sem. Az NB I legjobb formában lévő támadója."

Feczesinről - aki a hét cseréjeként került be a csapatba - azt írják: megszerezte első Vidi-gólját, ráadásul sarokkal, ami klasszis teljesítmény volt.

A hét edzőjének Joan Carrillot választották. "Csapata focisulit mutatott be az MTK ellen. A legszembetűnőbb, hogy irányítása alatt feljavultak a Vidi fiataljai. Ha így folytatják, nehéz lesz őket megállítani" - olvasható a portálon.


Az ötödik forduló válogatottja

Szűcs (Lombard Pápa) – Lázár (Debrecen), Kovács G. (Paks), Alcibiade (Honvéd), Forró (Újpest) – Busai (Ferencváros) – Gyurcsó (Videoton FC), Gera (Ferencváros), Kovács I. (Videoton FC), Gosztonyi (Diósgyőr) – Nikolics (Videoton FC).

A hét edzője: Joan Carrillo (Videoton FC).

A hét cseréje: Feczesin Róbert (Videoton FC).

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news