Megtelt a Vidi - Újpest rangadóra induló négy ingyenes szurkolói busz

A mérkőzésre jegyet még lehet kapni a VidiShopban, interneten és a kezdés előtt a helyszínen is!

Klubunk négy ingyenes szurkolói buszt indít szombaton Felcsútra, a Vidi - Újpest rangadóra, és péntek délelőttre az utolsó jegy is elkelt a járatokra.

A találkozóra azonban van még jegy, de érdemes sietni a vásárlással, mert várhatóan sokan látogatnak majd ki az első tavaszi bajnokira a Pancho Arénába!

Jegyvásárlás

Klubkártya nélkül:

  • Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig.
  • A Pancho Aréna pénztárai a meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra klubkártya felmutatása nélkül, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!

Klubkártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy vidis klubkártyával a Vidi hazai szektoraiba, vendég klubkártyával a vendég szektorokba, MLSZ futballkártyával pedig a semleges (4J) szektorba lehet jegyet váltani.
  • Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​

* online jegyvásárlás nem lehetséges.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Author: Vidi.hu

Photo: vidi.hu

More news