HOGY VAN?

Kleinheislernek enyhe agyrázkódása volt, de már jobban van

Fiatal támadónk ellen több komoly szabálytalanságot is elkövettek, a mérkőzés után kórházba is vitték kivizsgálásra, de ma már jobban érzi magát.

"Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk tegnap a Kecskemét ellen. A lila-fehérek öt védővel futballoztak, és egyetlen céljuk volt, mégpedig az, hogy a mi játékunkat szétrombolják. Támadni gyakorlatilag nem is akartak. Ilyen csapat ellen nagyon nehéz játszani. A Miszter azt kérte tőlem, hogy bátran vállalkozzak lövésekre távolról, hiszen edzéseken rendszeresen nagy gólokat rúgok 23-25 méterről. Volt is néhány kísérletem, egy alkalommal elég közel jártam a gólhoz, de Antal nagy bravúrral védte a lövésemet. Szerencsére, ha nehezen is, de a végén sikerült megnyernünk a meccset, és emiatt nagyon boldogok vagyunk. Ellenem többször is szabálytalankodtak a 90 perc során, és a lefújás után nem sokkal elkezdtem szédülni, ezért egyből a fehérvári kórházba küldtek, ahol enyhe agyrázkódást állapítottak meg. Ma délelőtt már jobban éreztem magam, de az biztos, hogy a vasárnapom végig pihenéssel fog eltelni" - nyilatkozta honlapunknak Scholes.

Természetesen megkérdeztük dr. Kovács Tibor csapatorvost is, hogy mi történhetett fiatal játékosunkkal.

"A mérkőzés során volt egy ütközése, amikor az ellenfél teste találkozott Scholes fejével.Szerencsére Laci kitűnő fizikumban van, ezért nem volt gond számára végigjátszani a mérkőzést, azonban a meccs után szédülésre panaszkodott, ezért még este kivizsgálták a fehérvári kórházban, ahol enyhe agyrázkódást diagnosztizáltak. Elképzelhető, hogy ma még egy kicsit szédülni fog, ezért a legjobb, ha sokat pihen. Emellett egyébként több kisebb-nagyobb zúzódást is szerzett a tegnapi találkozón."

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news