PETŐ TAMÁS

"Jó mérkőzést játszottunk egy erős ellenféllel szemben"

Vezetőedzőnk az NK Dekani elleni győzelem után elmondta, teljes mértékben elégedett volt játékosaink mentalitásával.

"Jó mérkőzést játszottunk egy erős ellenféllel szemben. Mindig jó érzés nyerni, így mindenképp pozitív az összkép számomra. Voltak olyan játékosok, akik a csütörtöki mérkőzésen kevesebbet vagy nem játszottak, ők ma a kezdőcsapatban kaptak helyet és megkapták a megfelelő terhelést. A játékosok mentalitásával teljes mértékben elégedett vagyok, ezen kívül sok lehetőséget is tudtak kialakítani a fiatalok a mai meccsen. Ma délután és holnap egy kis pihenő vár a csapatra, majd hétfőtől folytatjuk az edzéseket. Szerdán egy igen komoly ellenféllel, a Göztepével mérkőzünk meg, szeretném, hogy arra a meccsre már friss és fitt állapotban legyünk és ott is bizonyítani akarjuk, hogy jó teljesítményre vagyunk képesek" - nyilatkozta honlapunknak az NK Dekani elleni győzelem után vezetőedzőnk, Pető Tamás.

Friendly, 2024-2025, Friendlies, Summer and autumn friendlies

13 July Saturday

Fehérvár FC
  • Stefanelli

1-0

Kranjska Gora Stadion Kranjska Gora

NK Dekani

Fehérvár FC

Dala Martin (Veszelinov Dániel 60') - Simut Mario, Huszti András, Kasper Larsen, Kecskés Máté (Spandler Csaba 56') - Kovács Bence, Pető Milán - Babos Bence (Bedi Bence 56'), Nicolas Stefanelli, Berki Marcell (Csongvai Áron 32') - Kovács Patrik (Nejc Gradisar 56')

NK Dekani

Gabric Darko - Kodarin Rene, Cerovec Denis, Bracko Nejc, Amarachi Bede, Mestric Kristijan, Florenin Mark, Burin Matija, Zonta Tadej, Nwachukwu Prosper, Zabkar Zan

Match officials

Tilen Celjer

Erazem Pahulje, Nik Jost

Author: Óházy Bálint

Photo: fehervarfc.hu

More news