Jegyinformációk a szerdai kupameccsünkre

Drukkereink a meccs napján a helyszínen vásárolhatják meg belépőjüket egységesen 500 forintért. A Tiszaújváros elleni találkozó 12:30 órakor kezdődik.

Október 30-án, szerdán 12:30-kor a legjobb 32 közé jutásért játszunk a Magyar Kupában az NB III-as Termálfürdő FC Tiszaújváros otthonában. A találkozóra a meccs napján a helyszínen lehet belépőjegyet vásárolni, egységesen 500 forintért. Hölgyeknek, nyugdíjasoknak és diákoknak ingyenes lesz a belépés! 

A hazaiak tájékoztatása alapján a vendégpénztár egy órával a mérkőzés előtt, 11:30 órakor nyit ki. A belépőket kizárólag készpénzzel lehet majd megvásárolni, a jegyvásárláshoz klubkártya nem szükséges. Szurkolóink részére a mérkőzés ideje alatt büfé üzemel majd, ahol szintén csak készpénzzel lehet majd fizetni. 

A Tiszaújvárosi Sportcentrum felé a városba érve a 35 számú főútról a Szederkényi útnál lehet letérni. A Szederkényi útról a Sportcentrum a Tisza út, Huszár Andor utca útvonalon keresztül közelíthető meg. Parkolásra szurkolóink számára a Huszár Andor utcai kavicsos parkoló út melletti részen lesz lehetőség.

Author: Wéninger Ákos

Photo: molfehervarfc.hu

More news