SZURKOLÓI

Ismét lesz gyereksarok a szombati bajnokink előtt

Érdemes lesz szombaton a mérkőzés kezdete előtt egy-két órával korábban kilátogatni a Sóstói Stadionba a családoknak.

Hatalmas siker volt a legutóbbi hazai mérkőzésünk előtt a Vidi Gyereksarok és célbarúgó verseny, ezért úgy döntöttünk, hogy a szezonzáró bajnokink előtt is hasonló programokkal várjuk a mérkőzésre kilátogató gyerekeket, családokat.

16:30-tól a MOL tribün ("A"-szektor) előtti térköves területen célbarúgó versenyen tehetik próbára ügyességüket a gyerekek. Minden gyerkőc, aki célba talál, vidis ajándékot kap.

Szintén 16:30-tól, a MOL tribün ("D" szektor) fedett családi szektoránál - a Sóstói Stadionon belül - egy erre a célra kialakított Vidi Gyereksarok vár minden rajzolni szerető gyermeket, akik ugyancsak vidis ajándékkal gazdagodnak.

Ezúttal is kérhetnek a gyerekek piros-kék arcfestést - természetesen csak abban az esetben, ha a szülők is áldásukat adják erre!

Érdemes lesz tehát szombaton már a délutáni órákban kilátogatni a Sóstói Stadionba, hiszen nagyszerű programok várják a gyerekeket, családokat. 18:30-tól pedig ebben a szezonban utoljára lép pályára csapatunk. Búcsúzzunk együtt a bajnokságtól és ünnepeljük meg közösen a bajnoki ezüstérmet!

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news