INSTAT

Fiola, Suljic és Scsepovics is bekerült a 7. forduló válogatottjába

Bosnyák-magyar szélsőnk már negyedik alkalommal van ott a legjobbak között.

A hetedik fordulót rendezték a legutóbbi hétvégén az OTP Bank Liga 2017-18-as idényében, de a Vidi még csak hat bajnokin van túl, mivel a Paksi FC elleni összecsapásunkat szeptember 6-ára halasztották. Csapatunk vasárnap este maratoni hosszúságú mérkőzésen 3-1-es sikert aratott a Ferencvárosi TC fölött, a magabiztos győzelem pedig a kör InStat-pontszámaiban is megmutatja magát.

A forduló válogatottjába ugyanis három Vidi-játékos tudta beverekedni magát: Fiola Attila, Suljic Asmir és Marko Scsepovics.

A 7. forduló álomcsapata
Pajovics (Újpest, 323) - Fiola (Videoton FC, 256), James (Vasas, 290), Szabó J. (Paks, 291) - Molnár G. (PAFC, 273), Knezevic (PAFC, 399), Jovanovics (Debrecen, 313), Busai (Diósgyőr, 285), Suljic (Videoton FC, 303) - Diallo (PAFC, 350), Scsepovics (Videoton FC, 333)

Suljic Asmirnak ez már a negyedik (!) szereplése volt az aktuális álomcsapatban, amivel eggyel kevesebb meccset játszva is ő a legtöbbször bekerülő játékos. Scsepovics másodszor volt ott, amivel a csatárok között első (holtversenyben Lanzafaméval és Nagy Dániellel), ráadásul 333-as pontszáma a szezon harmadik legjobb csatárteljesítményének számít.

Az idény átlagpontszámai alapján szintén jól állunk, hiszen a Vidi már négy játékost ad a legjobbak közé.

Az átlagpontszámok álomcsapata
Pajovics - Nego, Vinícius, Marquinhos Pedroso - Suljic, Szankovics, Windecker, Salétros - Nagy D., Lanzafame, Henty

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news