BLOG

EXKLUZÍV - Juhász Roland: "Összességében nagyon pozitívan értékelem az elmúlt 14 napot"

A spanyolországi edzőtáborból exkluzív blogot vezet a Nemzeti Sport hasábjain, és honlapunkon is válogatott védőnk, Juhász Roland.

"Nagyon gyorsan elrepült ez a két hét az edzőtáborban. Mondom ezt annak ellenére, hogy nem vagyok az a nagy edzőtáborba járó labdarúgó, ahogy azt már a néhány nappal ezelőtti blogbejegyzésemben írtam, korábban az Anderlechttel nem szoktunk edzőtáborozni. Összességében nagyon pozitívan értékelem az elmúlt 14 napot."

"Úgy gondolom, sikeresen elvégeztük azt a munkát, amit a szakmai stáb elvárt tőlünk. Tény, az 1860 München elleni mérkőzés eredményével nem lehetünk elégedettek, de csak az eredménnyel nem. A mutatott játékunkkal - azt figyelembe véve, hogy mi a felkészülésünk közepén járunk, és a meccset megelőző napon is kettőt edzettünk, míg a müncheniek néhány nap múlva bajnokit játszanak - személy szerint elégedett voltam. Sok helyzetet sikerült kidolgoznunk. Az én szemszögemből ez egy melós meccs volt, sok párharcot kellett felvállalnom, de egy német csapat ellen sosem könnyű. Most néhány nap pihenő következik számunkra, aztán hétfő délutántól Székesfehérváron folytatjuk a felkészülést. A hétvégém nagy részét a kislányommal fogom tölteni. Nagyon nem szereti, amikor ilyen hosszú időre eltűnök. Sokszor mondja mostanában, hogy "apu, hagyd abba a focizást". De ez egy ilyen időszak, amúgy nagyon jól viseli, és tényleg én is mindent megteszek azért, hogy a lehető legtöbb időt töltsem vele. Ez is hozzátartozik egy labdarúgó életéhez. Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy blogot írhattam a spanyol edzőtáborból, remélem sokaknak tetszett."
 

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news