BLOG

EXKLUZÍV - Juhász Roland blog: "Látszik, hogy Ivanovszki közeli barátságot ápol a labdával"

A spanyolországi edzőtáborból exkluzív blogot vezet a Nemzeti Sport hasábjain, és honlapunkon is válogatott védőnk, Juhász Roland.

"Sajnos az időjárás továbbra sem túl jó. Hétfőn ugyan sütött a nap, azonban kedden ismét végig esett az eső, akár csak vasárnap. Ennek ellenére az edzőpályák talaja kifogástalan, nagyon jó körülmények között tudunk készülni. Ez az időszak még főleg arról szól, hogy fizikálisan minél jobb legyen az erőnlétünk, az edzések viszont mégsem unalmasak. És azért egyre több taktikai gyakorlatot belecsempésznek az edzők a foglalkozásokba. Látszik, hogy a téli szünetben tökéletesen feltérképezték azokat a hibákat, amiket ősszel elkövettünk, hiszen nagy hangsúlyt helyeznek ezeknek a hibáknak a korrigálására."

"Kedden hivatalossá vált, hogy csatlakozik hozzánk a macedón válogatott Ivanovszki is. Egyelőre róla nem sokat tudok mondani, az első edzések alapján azonban az már kijelenthető, hogy közeli barátságot ápol a labdával. Hétfő óta velünk egy hotelban lakik a német 1. FC Union Berlin is, akiket közel félszáz szurkoló is elkísért az edzőtáborba. Ez még önmagában nem olyan nagy dolog, hiszen külföldön, főleg az olaszoknál jellemző, hogy akár két-háromezer drukker is elkíséri kedvenc csapatát egy-egy edzőtáborba. Ami számomra furcsa, és ilyet korábban még sehol sem tapasztaltam, hogy a német drukkerek ugyanott laknak, ahol a csapat."
 

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news