NŐI NB II NYUGATI CSOPORT

Első hazai győzelmére készül a Kelen elleni bajnokin női csapatunk

Andorka Péter vezetőedző a szombaton 16 órakor kezdődő találkozó előtt elmondta, célunk, hogy magabiztos játékkal arassunk győzelmet a Kelen SC ellen.

Szezonbeli harmadik bajnokiját játssza szombaton 16 órától női csapatunk, ellenfelünk ezúttal a Kelen SC lesz Sóstón. Andorka Péter együttese a nyitófordulóban 3-0-ra nyert Sopronban, majd hazai pályán a Budafoktól szenvedett 4-3-as vereséget. A páratlan létszámú bajnokság (13 csapat szerepel a Nyugati csoportban) miatt a 3. fordulóban szabadnaposak voltunk, most szombaton pedig ismét hazai bajnoki vár a lányokra. Ellenfelünk egyelőre pont nélkül áll a bajnokságban, az Ajkától 8-1-re, a Budaörstől 3-0-ra, a Pápától 6-0-ra kaptak ki.

"Hiányzott a csapatnak a múlt héten a mérkőzés, de ennek következtében egy intenzívebb edzéshetünk volt, nagyobb terhelést kaptak a lányok, majd pénteken egy egymás elleni edzőmeccsel zártuk a hetet. Most hétfőtől pedig már egy bajnoki ritmusú hetünk volt, elégedett vagyok a csapat munkájával, a játékosok motiváltan és nagyon pozitívan álltak az edzésekhez. Tanulnunk kell a legutolsó bajnokink hibájából, és mindenkinek tudatosítania kell magában, hogy egy pillanatig sem szabad kiengedni, minden mérkőzés addig tart, amíg le nem fújják. A Kelen nehézségekkel küzdött az elmúlt időszakban, de mi magunkra fókuszálunk, a célunk egyértelműen az, hogy magabiztos játékkal győzelmet arassunk" - nyilatkozta honlapunknak csapatunk vezetőedzője, Andorka Péter.

A Kelen elleni mérkőzés játékvezetője Mann Ádám József lesz, akinek munkáját asszisztensként Patócs Dorina és Györe Ferenc Dániel segíti majd. A találkozót edzőközpontunk négyes pályáján rendezik, a belépés ingyenes.

Author: Óházy Bálint

Photo: fehervarfc.hu

More news