Egyelőre húsz játékos jöhet szóba a Vasas ellen

A régi hagyományokat őrző, de új elemeket felvonultató, az eddigiektől kicsit eltérő arculatú csapat játszik vasárnap.

- Mit vár a Vasas elleni mérkőzéstől vasárnap?
+ Szerintem a Vasas egy kicsit mindig alábecsült a közvélemény szemében, pedig masszív, egységes csapat, amelynek megvannak a maga egyéniségei. Magam is kíváncsian várom ezt a találkozót. A Kaposvár - Újpest mérkőzés egyértelműen bebizonyította, ma már senki sem adja könnyen a bőrét, s vonatkozik ez a Vasasra is. Ami minket illet, szeretnénk egy régi hagyományokat őrző, de új elemeket felvonultató, az eddigiektől kicsit eltérő arculatú csapattal felvenni a küzdelmet az angyalföldiek ellen. Egyelőre húsz ember van a keretben, s a szombat délutáni edzés után dől el, ki kezd majd és ki ül a cserepadon holnap.

- Az új pálya is vizsgázik vasárnap. Eddig egyetlen mérkőzést látott, szerdán az első és a második keret játszott rajta, egymás ellen. Mik az első benyomások?
+ Nem mondok újdonságot azzal, hogy nagyon ráfért már a fűre a felújítás, a modernizálás. A Puskás-Suzuki Kupa döntőjében, a szakadó esőben lejátszott három összecsapás csak a végső döfést adta meg neki. Sajnálom, hogy a Maribor elleni Európa Liga találkozóra nem készült el, sokat jelentett volna számunkra, ha itthon játszhatunk. De ez már a múlt. Minden elismerés azoknak, akik dolgoztak a pályánkon. Az új, nemzetközi minőségű játéktér olyan, amilyennek lennie kell.

A Vasas ellen a következő húsz játékos neve jöhet számításba: Tujvel, Sebők, Lázár, Andics, Lipták, Vaskó, Horváth, Milanovics, Elek, Sándor, Farkas, Szakály, Djordjic, Polonkai, Vasziljevics, Nagy, Alves, Vujovics, Lencse, Nikolics.

More news