Egész nap kaphatók még jegyek a Vidi - Sportingra

A nagy érdeklődésre tekintettel reggel óta nyitva tart a 2/A pénztár, így nem csak a szokott elárusítóhelyeken, hanem a Sóstói Stadionnál is egész nap lehet jegyet venni az este 19 órakor kezdődő mérkőzésre.

Már több mint 10 000 hely elkelt az esti Vidi - Sportingra. A nagy érdeklődésre való tekintettel természetesen még a mérkőzés napján is kaphatók jegyek, sőt, a szokottól eltérően a Sóstói Stadionnál is egész nap lehet jegyet venni, a külső 2/A pénztár két ablakkal reggel 9 órától nyitva tart, 17 órától pedig a többi pénztár is a vásárlók rendelkezésére áll. Kérjük szurkolóinkat, hogy az E, F, G, H, I, J, K szektorokba érkezzenek korábban, mert a nagy érdeklődés és a szigorúbb, többlépcsős beléptetés miatt várhatóan a szokottnál hosszabb időt vesz igénybe, míg elfoglalhatják helyeiket. Az RBD koreográfiával készül, már csak ezért is érdemes legalább két órával a kezdés előtt megérkezni a stadionhoz!

Értékesítési helyek

VidiShop (Székesfehérvár, Piac tér 4.): 17 óráig

Sóstói Stadion (Székesfehérvár, Csíkvári út 10.) 2/A pénztár: 17 óráig

Premier jegyiroda (Székesfehérvár, Várkörút 48.) 17 óráig

Broadway jegyiroda (Bp. 1136 Hollán Ernő u.10.) 18 óráig

Broadway jegyiroda (Bp. 1075 Károly Krt. 21.) 19 óráig

Auchan (Székesfehérvár, Holland fasor 2.) 19 óráig

Tourinform Iroda (Székesfehérvár, Oskola u. 2-4.) 18 óráig

ÁKOS Jegyiroda (Székesfehérvár, Kossuth u. 13.) 17:30-ig

Sóstói Stadion (Székesfehérvár, Csíkvári út 10.) a külső 2/A pénztárak 9 órakor nyitottak, 17 órától a mérkőzés kezdetéig pedig a többi pénztárban is lehet jegyet vásárolni.

Author: Gyurina Zsolt

Photo: vidi.hu

More news