Döntetlent játszott a Videoton-Puskás Akadémia

Nem túl izgalmas mérkőzésen, 0-0-ás eredmény született Felcsúton, ahol a BKV Előre vendégszerepelt. 

Videoton-Puskás Akadémia - BKV Előre SC 0-0 
Felcsút, 300 néző
Játékvezető: Wbavjar Mohammed Al-Dosari
Videoton-PA: Pajovics - Margitics, Apostolopoulos, Jankovics, Farkas Viktor - Polonkai (Orbán 76'), Soós, U. Nikolics - Balog (Elek 72'), Máté, Molnár (Babos 63')
BKV Előre SC: Vezér - Miklósvári, Sebők, Eszlátyi, Selei (Berki 38'), Csikós (Máj 46'), Mayer, Fazekas, Baranyai, Kiss, Szabó (Halápi 78')
Gólszerző
Sárga lap: Jankovics 52' illetve Csikós 7'
Kiállítva: Miklósvári 49'

Ahogy a mérkőzés előtti nyilatkozatában Hartyáni Gábor vezetőedző utalt rá, nem vártuk a legjobb előjelekkel a BKV elleni bajnokit, hiszen ketten sérülés, négyen eltiltás miatt hiányoztak, Király Patrik pedig az U19-es csapattal tartott ezen a szombaton.

Rögtön az elején, a 49. percben egy Soós elleni szabálytalanság után Miklósvári megkapta a második sárgáját a mérkőzésen, így megfogyatkozott a BKV csapata. Nem sokkal később csapatunkból Jankovics is besárgult, ami neki az ötödik volt, így kénytelen lesz kihagyni a következő bajnokit. Az 58. percben Mayer 23 méterről lőtt, Pajovics bravúrral szögletre ütötte a labdát. A következő feljegyezendő helyzet negyed óra múlva történt a 72. percben, amikor újra Mayertől indult a fővárosiak akciója, bal oldali beadását Szabó próbálta kapura lőni, de elpattant tőle a labda, így Pajovics felszedte azt. 

A mérkőzés végén még két lehetőség adódott a BKV előtt, a 85. percben egy szép akció végén Eszlágyi István jobbról a jobb kapufa mellé lőtt, majd egy perccel később Kiss Krisztián lövésénél kellett védenie kapusunknak. Jövő héten a harmadik helyezett Gyirmót csapatához látogatunk.

Hartyáni Gábor: A meddő mezőnyfölényünkön kívül túl sok minden jó nem történt ezen mérkőzésen. Nagyon gyenge támadójátékot produkáltunk, sok hibával és pontatlansággal játszottunk. A 90 perc alatt egyetlen komoly lövés sem ment az ellenfél kapujára, ami sajnos önmagáért beszél. Az ellenfél azt játszotta amit tud és amit vártunk, visszaálltak, védekeztek és ebből próbáltak támadásokat vezetni. A probléma a mi teljesítményünkkel volt. Jövő héten megpróbálunk javítani. 


Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news