HETI BEHARANGOZÓ

Bajnoki szünet lesz a héten, de nem maradunk meccsek nélkül

A nemzeti csapat csütörtökön Dániát fogadja, a keretbe négy Vidi-játékos kapott meghívót. A Vidi szerdán, Kecskéden barátságos meccset játszik, a Vidi II szombaton a Baját látja vendégül. 

Barátságos mérkőzés
2014. május 21. szerda, 17.00: Kecskéd KSK - Videoton FC

Szerdán barátságos mérkőzésen lépünk pályára Kecskéden, ahol a helyi csapat megújult sportközpontját avatják a Vidi részvételével. Jelenleg 120 igazolt labdarúgó 8 korosztályban focizik a Komárom-Esztergom megyei településen, akik egyébként vezetik a megyei első osztályt.

Barátságos válogatott-mérkőzés
2014. május 22. csütörtök, 20.15: Magyarország - Dánia (TV: M1)

Gyurcsó Ádám, Juhász Roland, Kovács István és Nikolics Nemanja kaptak meghívót a válogatott Dánok ellen készülő keretébe. Az új debreceni Nagyerdei Stadionban rendezik a mérkőzést, amely Pintér Attila szövetségi kapitány második meccse lesz a nemzeti csapat élén.

NB III Közép csoport 29. forduló
2014. május 24. szombat, 18.00: Videoton FC II - Bajai LSE

A Vidi II hétvégén, hazai pályán kikapott a Monortól, ezzel az ötödik helyen áll a tabellán. Szombaton a tizedik helyezett Baja látogat Sóstóra, akik 0-0-t játszottak otthon a Szekszárddal az előző játéknapon. A két csapat őszi meccsét a Vidi II nyerte 1-0-ra Baján, gólunkat Lupeta szerezte. 

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news