ELLENFÉL-LES

Az NB II éllovasa látogat ma Sóstóra

A Vasasnak tavaly nem sikerült a feljutás, idén viszont az egyik legnagyobb aranyesélyes a másodosztályban.

A fővárosi piros-kék együttes 2012-ben esett ki az élvonalból, azóta egyszer második, egyszer negyedik helyen végeztek az NB II-ben, a visszajutás mostanáig nem sikerült. Az idei szezont viszont remekül, négy győzelemmel kezdték, majd némileg váratlanul kikaptak Kaposváron, de így is vezetik a tabellát.

A csapat legeredményesebb játékosa Remili Mohamed, aki öt forduló alatt már nyolcszor volt eredményes, ráadásul mindegyik bajnokin betalált. Remilin kívül olyan rutinos játékosok szerepelnek az angyalföldi együttesben, mint a veterán kapus Németh Gábor, a volt MTK-s Rodenbücher István, az exfradista Grúz Tamás, az itthon és külföldön is sok helyen megfordult Ferenczi István, vagy a Vidivel 2011-ben bajnoki címet szerző Nagy Dániel. A kispadon Szanyó Károly ül, aki korábban az Újpest meghatározó játékosa volt és a magyar olimpiai válogatottal szerepelt az 1996-os atlantai játékokon.

A Ligakupa első játéknapján a Vasas 2-1-re kikapott Újpesten, a Magyar Kupától az első kör után búcsúztak, a DVTK 4-0-ra lelépte őket.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vasasfc.hu

More news