Arturo Álvarez bombagólt lőtt a Közép-amerikai Kupában

Csapatunk támadója szombaton a bronzéremért fog küzdeni nemzeti együttesében.

El Salvador az első meccset Guatemala ellen játszotta szeptember 3-án, és 2-1-es vereséget szenvedtek Álvarezék. Érdekesség, hogy a salvadoriak gólját az a Burgos szerezte, aki korábban Magyarországon a Kecskemétben és a Győri ETO-ban is futballozott. Ezen a találkozón Álvarez a 62. percben csereként lépett pályára. Három nappal később Honduras ellen már a kezdőben kapott helyet csapatunk játékosa, és egy izgalmas összecsapáson 1-0-ás győzelemnek örülhetett. A csoport utolsó meccsét magyar idő szerint csütörtök éjszaka rendezték meg, El Salvador legjobbjai Belize ellen léptek pályára, és Álvarez valamint Burgos góljaival 2-0-ra nyertek. A Vidi játékosa óriási gólt lőtt, melyet az alábbi videón Ön is megnézhet:

Álvarezék végül az "A" csoport második helyén végeztek Guatemala mögött, így a bronzéremért lépnek pályára szeptember 13-án Panama ellen, akik a "B" csoportban végeztek a második helyen. A torna döntőjében Guatemala a hétszeres Copa Centroamericana győztesével, Costa Ricával játszik szombaton.

Arturo Álvarez jövő hétfőn csatlakozik ismét a Vidihez, vagyis a hétvégi, Újpest FC elleni rangadót biztos, hogy kihagyja.

Author: Wéninger Ákos

Photo: concacaf.com

More news