Alves-gólok a brazil télből

André Alves egy jótékonysági gálamérkőzésen szerepelt Brazíliában múlt hét szombaton, két gól és egy gólpassz fűződik a nevéhez.

André Alves szülővárosában, Douradosban immár hagyomány, hogy december közepén egy jótékonysági gálát rendeznek, mely egy egész napos rendezvény sok érdekes programmal. Természetesen a főszerep a futballé. Gólkirályunk már tavaly is részt vett a jótékonysági gálamérkőzésen, és a csapattársak ismét számítottak a játékára.

Ezúttal is a helyi All Star-csapat ellen játszottak a mostanság külföldön avagy Brazília más régióiban szereplő, de Douradosból származó futballisták. Nézzük meg, kikből is állt Alves csapata:

Roger (Mundo Novo), João Paulo (Santos) - Eduardo Arroz (Santa Cruz), Adriano (Oeste Itápolis), Flávio (Juventude/RS), Pavão (Atlético Mineiro), Conrado (Santa-Cruzense/SP), Yuri (Grêmio Prudente), Ferrari (meghívott vendég), Tutinha (Grêmio/RS), André Alves (Videoton FC), Amarildo (Mundo Novo), Ainda Dandara (Atlético Mineiro), André (Primeira Camisa), Tiziu (Corinthians), Gabriel Silva (Fluminense)

A közönségszórakoztató mérkőzést végül Alvesék nyerték meg 6-3-ra. Gólkirályunk két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a „nyaralók válogatottjának" sikeréhez, melyet az alábbi videón szurkolóink meg is tekinthetnek.

Érdekesség, hogy a gálameccsen André Alves egy csapatban szerepelt testvérével Adrianoval, aki tavaly a Ferencváros igazolt futballistája volt, és 10 NB I-es mérkőzésen pályára is lépett.

Nézze meg a jótékonysági gálameccs exkluzív képgalériáját Facebook-oldalunkon!

André Alves testvérével - Adrianoval - a douradosi jótékonysági gálameccsen, 2011. december 17-én.

"Nagyon fontosak számomra ezek a gálamérkőzések itt Douradosban, mindig nagy örömmel fogadom el a meghívást, hiszen ez is mutatja, mennyire fontos a sport a szülővárosomban, nem utolsó sorban pedig segíthetünk a rászorulókon is, hiszen a mérkőzésre a belépő 1 kg élelmiszer volt, melyet a rászorulók közt osztanak szét a rendezvény szervezői" - nyilatkozta az egyik brazil internetes portálnak André Alves.

Author: Wéninger Ákos

More news