A tavaszi bronzérmes ellen erősíthetjük meg pozíciónkat a dobogón

Nagy tétje van a szombat 16 órakor kezdődő bajnokinak.

Remekül szerepel Tomiszlav Szivics együttese a tavaszi szezonban. Az eddigi nyolc mérkőzésükből ugyanis négyet megnyertek, háromszor játszottak döntetlent, és csupán egy alkalommal szenvedtek vereséget. Lázok és Tököli személyében két gólerős támadója is van az atomvárosi alakulatnak, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Vidi és a Ferencváros után a Paks lőtte a legtöbb gólt tavasszal az élvonalban.

Számunkra minden pontnak óriási jelentősége van, hiszen hatalmas küzdelem várható az utolsó fordulókban a dobogós helyekért. Ezért is volt nagyon fontos, hogy a múlt heti két idegenbeli rangadónkon négy pontot szereztünk. Amennyiben ma az MTK nem győzi le a Siófokot idegenben, mi pedig begyűjtjük a három bajnoki pontot szombaton délután, akkor pontszámban utolérjük - sőt akár meg is előzhetjük -  a fővárosi kék-fehéreket, akik jelenleg két ponttal előznek meg bennünket a tabellán.

A szombaton 16 órakor kezdődő Vidi - Paks bajnoki mérkőzésre ezúttal is ingyenes szurkolói buszok közlekednek a városban. A két ingyenes szurkolói busz az alábbi útvonalakon közlekedik:

1. Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út – Király sor,Géza út –Széna Tér- Fehérvár Áruház- Várkörút- Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed- Sóstói Stadion és vissza

MIndkét busz 15 órakor indul a Sóstói Stadion irányába, majd a lefújást követően vissza.

Author: Wéninger Ákos

Photo: Kupeczik Krisztián

More news