MTK - VIDI

A mindig veszélyes MTK vár ránk

A harmadik helyezett kék-fehérek eddig veretlenek hazai pályán a bajnokságban, a Magyar Kupától viszont már az első fordulóban elbúcsúztak.

Az MTK remekül kezdte az idei szezont, a hatodik és a hetedik fordulót követően még a táblázat élén is álltak. Az elmúlt három bajnokin azonban mindössze 1 pontot szereztek, így visszacsúsztak a harmadik helyre, jelenleg 3 ponttal előznek meg bennünket, tehát egy esetleges győzelemmel beérhetnénk őket.

A fővárosi kék-fehérek az első 10 fordulóban 15 gólt szereztek és 10-et kaptak, legnagyobb arányú győzelmük és vereségük is egy 3-0 volt, előbbit az Eger ellen érték el, utóbbiba Szombathelyen szaladtak bele. Két legeredményesebb játékosuk az egyaránt 4-4 gólos Kanta József és Tischler Patrik. Sajnos ismerős ez a páros a Vidi szurkolóinak is, hiszen egy emlékezetes 3-2-es budapesti győzelem után az említett két játékos góljaival kaptunk ki 2-0-ra hazai pályán a tavalyi Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján. (Érdekesség, hogy az idei Magyar Kupa sorozattól már az első fordulóban elbúcsúztak, a Dunakanyar-Vác tizenegyesekkel búcsúztatta őket.)

Az előző szezonban bajn

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news