MOL MAGYAR KUPA

A Kazincbarcika-DVTK párharc győztese lesz a következő ellenfelünk a kupában

A MOL Magyar Kupa 2024/2025-ös kiírásában a Kazincbarcika-DVTK összecsapás győztesével mérkőzünk meg a legjobb 16 közé jutásért.

Hétfőn kora este megtartották a 2024/2025-ös MOL Magyar Kupa negyedik fordulójának sorsolását. Ebben a körben már az NB I-es csapatok is összekerülhettek egymással. Együttesünk múlt szombaton Monoron vívta ki a továbbjutást 2-0-s győzelmével a legjobb 32 közé. Érdekesség, hogy ebben a kiírásban eddig egyetlen NB I-es gárda sem búcsúzott a kupaközdelmektől.

Ellenfelünk a Kazincbarcika-DVTK párharc győztese lesz. A mérkőzés hétfőn este 19 órakor kezdődik, így ma estére eldől, kivel találkozunk október végén.

Amennyiben a Diósgyőr jut tovább, a mérkőzést a Sóstói Stadionban rendezik, a Kazincbarcika továbbjutása esetén pedig idegenben kell kivívnunk a legjobb 16 közé jutást.

A MOL Magyar Kupa negyedik forduló mérkőzéseinek hivatalos játéknapja október 30-a, a továbbjutás továbbra is egy meccsen dől el. A párharcokban az alacsonyabb osztályú együttes lesz a pályaválasztó, azonos osztálybeli ellenfeleknél a korábban kevesebb hazai mérkőzésen szereplő csapat játszhat otthon, ha ez a szám megegyezik, akkor az elsőként kihúzott csapat lesz a pályaválasztó.

Author: Csik Tamás

Photo: fehervarfc.hu

More news