A januári Basel - Vidi gólszerzője sem játszik ellenünk

A 25 esztendős Stephan Andrist, akinek a góljával télen 1-0-ra nyert a Basel, biztos, hogy nem lép pályára ellenünk egyik csoportmeccsen sem.

Ennek oka pedig az, hogy a tehetséges, többszörös svájci utánpótlás-válogatott középpályás ebben a szezonban az FC Luzern csapatában szerepel kölcsönben. Érdekesség, hogy a hétvégén éppen az FC Luzern otthonában lépett pályára az FC Basel, és nem kis meglepetésre, 1-0-ra kikaptak.

Andrist gólja döntött a januári Vidi - Basel mérkőzésen. Ezúttal biztos, hogy nem lép pályára ellenünk egyik csoportmeccsünkön sem.

Ezen a találkozón hét olyan baseli játékos lépett pályára, akik ellenünk is szerepeltek a januári felkészülési mérkőzésen. Nézzük, hogy kikről is van szó! A svájci bajnok legértékesebb labdarúgója, Yann Sommer őrizte a hétvégi bajnokin is a baseliek kapuját, akárcsak a januári felkészülési mérkőzésünkön. Rajta kívül Degen, Streller, A. Frei, F. Frei, Steinhoffer és Kovac léptek pályára Spanyolországban ellenünk és a Basel legutóbbi bajnoki mérkőzésén is. Ahogy arról már beszámoltunk, Alex Frei biztos, hogy nem játszhat ellenünk a csütörtöki mérkőzésen.

Szintén a Basel elleni januári felkészülési meccsünkkel kapcsolatos érdekesség, hogy ezen a találkozón debütált a Vidiben Torghelle Sándor.

Ha van kedve, nézze meg a januári Basel - Vidi felkészülési mérkőzést, melyen csapatunk jól játszott a későbbi svájci bajnokkal szemben!

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news