A budapesti rendőrség közleménye a Vidi szurkolóinak

A vonattal érkezők Kelenföldön gyülekeznek, az autóval és busszal utazó szurkolók pedig az M1-M7 közös bevezető szakaszán.

Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó NB I hétvégi fordulójában az FTC - Videoton labdarúgó mérkőzés október 2-án 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az Albert-stadionban.

Kérjük, hogy a gépkocsikkal, vagy a klub által szervezett autóbusszal érkező vendégszurkolók az M1-M7 közös szakasza 10. KM-nél lévő AGIP benzinkút és Holliday Inn Hotel parkolójában gyülekezzenek 16.30 és 17.00 óra között, innen legkésőbb 17.00 órakor rendőri felvezetéssel kísérjük a vendégszurkolókat a stadionhoz. Akik a szervezett utazáson kívül érkeznek, kérjük, hogy a Gyáli úton parkoljanak a gépkocsijaikkal.

A mérkőzés kiemelt biztonsági korlátozású, ezért a Rendőrség is részt vesz a belépők átvizsgálásában.

A vonattal érkező szurkolók Kelenföldön gyülekeznek szintén 16.30 - 17.00 óra között, ahonnan rendőri kísérettel, a BKV menetrend szerinti járataival jutnak el a szurkolók az Albert Stadionhoz.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak birtoklása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!
BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság

Author: Wéninger Ákos

More news