Bajnoki

"Most mi szeretnénk 5-1-re nyerni"

Pintér Attila és csapata most csak a Vidi elleni meccsre koncentrál, minden egyéb dolog csak a rangadó után következhet.

Legutóbb, igaz még nem Pintér irányításával, de 5-1-re kapott ki a Győr Fehérváron, amivel viszont már nem foglalkozik a vendégek mestere. "Minden meccs más és más, most mi szeretnénk nyerni 5-1-re, és ezért mindent el is fogunk követni. Három forduló van hátra, amelyből a fehérvári az első meccs. Mi most csak erre koncentrálunk, a Videoton ellen szeretnénk begyűjteni a három pontot" - mondta a győri tréner a vidi.hu-nak.

Pintér Attilától megkérdeztük, hogy mennyire számíthatunk támadó csapatra, hiszen - ahogy az ETO honlapja is számolta - az elmúlt héten bekövetkezett előzéssel és azzal a ténnyel, hogy a Vidi sokkal jobb gólkülönbséggel bír, a döntetlen nem számítana jó eredménynek részükről.

"Kíváncsi leszek, hogy a Videoton FC mennyire fog támadni. Várják meg a mérkőzést, és az választ ad arra, hogy mi mennyit fogunk. Annyit szeretnénk támadni, hogy mindig legalább egy góllal többet rúgjunk, mint ellenfelünk" - fogalmazott a vezetőedző.

Sikeres bajnoki szereplés esetén sem biztos, hogy indulhat a Győr a nemzetközi porondon, és ez a bizonytalanság esetleg befolyásolhatja a játékosokat - vetettük fel, ám ezzel sem foglalkoznak vasárnapi vendégeink. "Csak a vasárnapi meccs izgat minket. A játékosoknak az a dolga, hogy a mérkőzéseket megnyerjék" - mondta Pintér Attila.

Az ETO-ból biztos, hogy hiányozni fog Valentin Babic, aki eltiltás miatt nem játszhat, a sérültek közül elképzelhető, hogy mindenki rendbejön az ezüstrangadóra.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news