"Megkaptam a lehetőséget és élni akarok vele"

Mladen Bozsovics mindent megnyerne a Vidivel és biztos benne: ma este is jó eredményt érünk el.

A csapatba kerülésért minden poszton, így a kapuban is óriási a verseny. Milyen belülről ez a rivalizálás?
Minden szuper, jól érzem magam, de mit is mondhatnék, hiszen a csapat nyeri a meccseket. Ugyanúgy, mint mindenki, teszem a dolgomat hétről hétre. A második félévben megkaptam a lehetőséget, és tudom, hogy rajtam múlik, kihasználom-e. Mindent meg fogok tenni érte.

A felkészülés alatt felváltva védtetek Tomas Tujvellel, milyennek láttad a téli munkát, és a szezon eddigi meccseit?
Nagyon jól sikerült minden, nagyon jó ellenfelekkel játszottunk, és nem hoztunk szégyent a klubra. Az egyetlen, ami gyengébben sikerült, az a Kijev elleni második félidő. De az már messze van, most csak arra koncentrálunk, hogy a bajnokságban és a két kupában is minél jobban szerepeljünk. A cél az, hogy minden meccset megnyerjünk. Úgyhogy röviden: elégedett vagyok a felkészüléssel és az eddigi eredményekkel is.

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén remek játékkal, fölényes, 5-1-es győzelmet arattunk Fehérváron a Győri ETO ellen. Ez a nagy különbség mennyire könnyíti vagy éppen nehezíti meg a ma esti mérkőzést?
Valóban nagyon nagy az előnyünk, és ebben a szériában, amiben a csapat van, valamint az ebből is fakadó önbizalom miatt úgy érzem nem lesz gond, jó eredményt fogunk elérni. Az biztos, hogy bárki is játszik, maximálisan koncentrációval és fegyelemmel lép majd pályára, és mindent megtesz a győzelemért, ami már az elődöntőbe jutást jelentheti a Magyar Kupában.

Author: Acsai N. Ferenc

More news